5 Януари, 2024 07:26 6 031 31

Шеф Борис Петров вдигна голям скандал в известен хотелски комплекс до Разлог

  • шеф борис петров-
  • скандал-
  • хотелски комплекс-
  • банско

Шеф готвачът с остра критика във Фейсбук

Шеф Борис Петров отново предизвика голям скандал. Готвачът не спира да се кара с всеки, който му се изпречи на пътя, а социалните си мрежи ползва за изобличаване на виновниците.

Наскоро той посети модерен комплекс край Разлог, което е притегателен център за много бизнесмени, политици и хора от шоубизнеса. И той реши да провери защо е предпочитано място от хората с пари. Със сигурност от комплекса съжаляват, че са го допуснали до терена си, тъй като Борис Петров е вдигнал нечуван скандал, а след това описа всичко в профила си във Фейсбук.

"Най-Скапаното място което съм ял някога!", пише готвачът на страницата си.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    26 21 Отговор
    Като не го кефи, да си седи у дома

    Коментиран от #3

  • 2 Майстора

    66 5 Отговор
    Едно време тези тройкаджии учеха в ТОХ -а и им викахме кашавари.Сега същите станаха шефове.Какви времена .
  • 3 Като не могат да готвят

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    Да затварят ресторанта.
  • 4 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    54 4 Отговор
    Стига вече с тези шефове, това си е готвач, макар и главен...
  • 5 Без да съм готвач

    19 1 Отговор
    По празниците бях в хотел с 5 звезди. Наистина всичко беше ТОП,база локация,хигиена,обслужване с изключение на храната.
    Хранихме се на ресторант извън хотела
  • 6 Изкукуригал

    33 12 Отговор
    Критикува ги защото не са му платили за да ги рекламира а той е свикнал да го настаняват безплатно и да го обгрижват безплатно затова критикува " големият шеф готвач "
  • 7 Мъдрият

    23 3 Отговор
    "Най-Скапаното място което съм ял някога!"

    Мястото не се яде!)))

    Интерсно какво ли е искал да каже с тези думи лирическият герой?

    Дали: Най-Скапаното място НА което съм ял някога ?

    Или Най-Скапаното МЕСО, което съм ял някога ?

    Или - ваша версия

    Помогнете ми да разреша тази дилема, че "сън няма да ме хване довечера"!

    Коментиран от #16, #26

  • 8 Айде

    23 2 Отговор
    Стига сте го джвакали ! Сигурен съм , че всеки от вас е ял дървото в такива прехвалени хотели и комплекси , които са ви съсипали почивката с гадна кухня , а с големи претенции ! Прав е човека !

    Коментиран от #21

  • 9 7+7

    12 4 Отговор
    Много неприятен тип.
  • 10 Калин

    18 0 Отговор
    За храната в този комплекс, информацията е абсолютно вярна. Прочетете отзивите на много гости в платформите за нощувки. Наистина много луксозно изглеждащ комплекс, но храната беше отвратителна. Ние се хранехме в съседните хотели.
    Друго много дразнещо беше, че персоналът се държи надменно, подозрително към всички, без грам усмивка и още от първия ден не се чувстваш добре дошъл.

    Коментиран от #22

  • 11 Факти

    3 0 Отговор
    Канчето е номер 1 и на рибарника също!

    Коментиран от #20

  • 12 Гост

    7 1 Отговор
    Тоя готвач знае само да критикува .
  • 13 А бе,

    8 1 Отговор
    те шеф готвачите, като тоя се държат в предаванията, като фатмаци от казармата, но други му правят впечатление,не че не е прав , бил съм там и е абсолютно прав, в Гранд хотел Терме пък е леко неграмотен и лилав салонният управител, готвачите не говорят български,но собствениците така са решили!
  • 14 Тома

    7 0 Отговор
    Не е излъгал готвача петров.За мното рари така хранят в България
  • 15 Непознат

    5 1 Отговор
    Прасе какво търсиш там това не е София да ядеш треви простак
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сила

    7 0 Отговор
    БИЗНЕСМЕНИ НА ЕВРО ФОНДОВЕ....... ПРАВО В ДЕСЕТКАТА, ПО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НЯМА!!!
  • 18 Порно

    9 1 Отговор
    На тоя съм му стъпвал веднъж в ресторанта, манджата безумно скъпа, и всичко полято със сос от миризливо сирене. Въпреки, че предупредих, че не го желая така. Отговора - политика на шефа. На въпроса защо не ме предупредиха, когато поръчвах изрично без сос от миризливи сирена, отговор не последва. Заради него избягвам и кръчми на други тв шефчета.
  • 19 Кадир

    7 1 Отговор
    Този кой е?
  • 20 Галя от ПосолствоТО

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Факти":

    В Канчето храната ставаше за ядене преди 15 години.
  • 21 Миризлив пор

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Айде":

    Това за дървото си абсолютно прав, но съм бил и от другата страна. Идва някой подобен който "са го давали по телевизията", яде, пие на корем и когато стане време за плащане се започва "ама вий сериозно ли? Нали знаете кой съм? Тук съм пуснал 2-3 поста, мога и интервю да дам, то аз съм тук за да ви популяризирам кочината" и т.н. естествено вече изходите са 2 - или преглъщат сметката и му дават някой лев да има да си харчи, защото си е загубил времето в ядене и пиене или пък този си плаща сметките и започва да оплюва, за да знаят другите че антирекламата е лошо нещо.
  • 22 СТаНЕТЕ РОМИ И ША

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Калин":

    ВА УВАЖАВАТ НАСЯКЪДЕ БЕЗПЛАТНО ДОРИ.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Трифонов

    5 1 Отговор
    Всички възражения срещу "шефа" и другите аналогични готварски "звезди", ги споделям напълно... по принцип. Но, в интерес на истината, в онзи регион - Благоевградско (Разлог, Банско) положението е точно такова, каквото го е описал - страшна трагедия! Прости, ама наистина ужасяващо прости собственици на заведения, най-ниско качество на услугите и това съчетано с традиционния за БГ, неподготвен персонал. "Кучината" ужасна абсолютно навсякъде - стари, нискокачествени продукти, зле приготвени, зле поднесени. Атмосферата във всички заведения - пълен отврат! Имаш чувството, че всеки момент ще те награбят 5-тима освирепели косовари и ще те изкормят насред ресторанта. Пълно безумие! В един от тези безумни комплекси, управителят на ресторанта не само крещеше по персонала от масата си пред очите на клиентите и на всеослушание, ами ги заплашваше, че "ще ги намушка". Честно! Без майтап! Като Чуса от Новите съседи. Пълна гротеска. Не знам как в онзи югозападен район изобщо може някой да стъпи... че и пари да им плаща...
  • 25 Иван

    2 0 Отговор
    А няма ли някой като едно време да го даде на поръчка
  • 26 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мъдрият":

    Имал е в предвид ресторанта,човека е учил за готвач не за адвокат ,журналист...Щом има такава титла значе е добър и ние си имаме такъв Филип Ечобест -Кошмар в кухнята има шоу ,има ресторанти в Париж и Бордо в единия сме хапвали наистина всичко е на ниво храна,чистота,обслужване.За да си шеф готвач трябва да разбираш от А до Я в този бизнес не само в кухнята.Дъщерята работи и учи едновременно практика такова нещо .Когато завърши ще има възможност с такава диплома да отвори ресторант живот и здраве.Без такава диплома си частник те не разбират всичко и бързо фалират .Вярвам му на Шеф Борис Петров че казва истината ако било хубаво щеше да ги похвали вярвай ми
  • 27 Същият

    1 0 Отговор
    Вероятно човекът(шеф) е прав защото ако беше обратното нямаше да идват пияндурниците на Европа по морето ни.
  • 28 Остап Бендер

    1 0 Отговор
    Черешката на тортата е черешката на най-тъпото ТВ предаване. Защо бе господа и дами от Нова ТВ това тъпанарско плюскане се показва на българския народ. Нещо по-смислено няма ли да предложите на аудиторията от 20 ч. Може някой филм от филмовия архив.
  • 29 Искате

    1 0 Отговор
    да кажете ГОТВАЧ Борис Петров.
  • 30 Ами яж си у вас бе Петроф!

    0 1 Отговор
    Какъв го търсиш там, където не те канят!

    Коментиран от #31

  • 31 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ами яж си у вас бе Петроф!":

    Ти на ресторант само поканен ли ходиш?
    Човекът има право на мнение и съм абсолютно сигурен, че е прав. Няма да е първият ресторант у нас с претенции без покритие. При цялата пошлост и ниска летва на "випаджиите", които смятате за някакъв фактор, това въобще не е изненада....