В началото на годината няколко мъже от русенското село Голямо Враново представиха страната ни за първи път на Световно първенство по транжиране и се наредиха в челната шестица, предава Нова тв.
„След последното състезание искаме да покажем, че сме сред най-добрите в света. Моето мнение е, че човечеството се тласка в едни хранителни навици, които не са в синхрон с еволюцията ни като биологичен вид. Това, че се бяга от свинското месо е груба грешка. Човешкият организъм е устроен да приема наситени животински мазнини”, каза в ефира на Нова тв готвачът Лъчезар Лачев. Той допълни, че месото се преработва по-лесно от организма, за разлика от преработените храни, например.
„Ако месото има хубав и свеж вид, значи не е обработвано с тежка химия. Ако видим в магазина месо, което изглежда като току-що заклано, нещо не е наред. То не трябва да изглежда и прекалено прясно, защото до няколко часа, след като бъде заклано, започва да потъмнява. За да изглежда свежо, го мажат с химия”, заяви Лачев. Той каза още, че истинското месо потъмнява леко по повърхността, а отвътре остава розово.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Трънчев
До коментар #1 от "JewellAnderson":
СПАМ?! Все още!?13:22 30.12.2018
3 Виго
Коментиран от #10
15:15 30.12.2018
4 Токо
15:48 30.12.2018
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 qnko
17:35 30.12.2018
7 Бай Тошо
17:37 30.12.2018
8 Василев
Агент Вълчанов. ЦРУ!!!
17:44 30.12.2018
9 ЗАЮ БАЮ
ИСТИНСКОТО МЕСО ПУСКА КРЪВ А НА ВОДА.НА ОРЕБРЕН ТИГАН НЕ ПУСКА ВОДА И НЕ СТАВА КАТО ВАРЕНО А ПУСКА МАЗНИНКА И СТАВА ПЕЧЕНО.ОКОЛО НЕГО НЕ СТАВА ПЕТНО КАТО БЕЛТЪК НА ЯИЦЕ.СТРУКТУРАТА Е ТВЪРДА И КОНСИСТЕНЦИЯТА СТЕГНАТА А НЕ МЕКО ,РЕХАВО,БЕЗЦВЕТНО И С КАШЕВИДНА КОНСИСТЕНЦИЯ.
ИСТИНСКОТО МЕСО СТРУВА ДВОЙНО НА ИМИТАТИВНОТО И ХИМИЗИРАНОТО И НЕ СЕ КУПУВА НА ПРОМОЦИЯ.
10:27 31.12.2018
10 тояпа
До коментар #3 от "Виго":
От къде на къде пък стария завет ще ни казва какво да ядем.Ами ако в никакви завети не вярвям значи ще си ям какво ми падне.11:31 31.12.2018
11 Този коментар е премахнат от модератор.