Необходими продукти:
- спагети - 200 гр.;
- домати - 2 бр.;
- лук - 1 бр.;
- пресен чесън - 1 скилидка;
- соево месо - 80 г;
- растително масло - 2 супени лъжици;
- сол, подправки - по една щипка.
Начин на приготвяне:
Сварете соевото месо и го смелете в месомелачка. Лукът и чесънът се нарязват на ситно с нож и се задушават в тенджера с олио за 5 минути.
Сварете спагетите, докато станат ал денте, отцедете ги в гевгир и ги поставете в тенджера. Всичко се разбърква и се оставя да къкри 5-7 минути.
Сервирайте, като гарнирате всяка порция с листенца пресен босилек, пише jenata.blitz.bg.
Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Ти си
10:15 06.11.2024
2 Нека
10:17 06.11.2024