Необходими продукти:
- 100 грама кашкавал;
- 100 грама сирене;
- 2 яйца;
- 3 броя лаваш.
Начин на приготвяне:
Първата стъпка е настъргването на кашкавала на едро ренде. Сиренето се намачква с вилица. Яйцата се разбират добре.
Вземете един лаваш и сложете от плънката със сирене и кашкавал.
Навийте на руло. Направете това с останалия лаваш.
Нарежете на парчета. Потопете всяко парче в яйцата и подредете в тавичка за печене.
Изпечете в топла фурна на горен и долен реотан до готовност, пише domashnivkusotii.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 добре е за квисоко кръвно
10:10 15.11.2024
2 че с кори за баница
10:13 15.11.2024
3 Този коментар е премахнат от модератор.