Необходими продукти:
- - 4 свински пържоли
- - сол и черен пипер на вкус
- - щипка чесън на прах или на гранули
- - 1 глава лук, нарязана
- - 400 г пресни гъби, нарязани на филийки
- - кубче гъбен бульон
- - 200 мл течна готварска сметана
Начин на приготвяне:
Овкусете свинското със солта, черния пипер, чесъна. В голям тиган запържете пържолите на средна температура. Добавете лука и гъбите. Запържете за около минута-две, съветва az-jenata.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 42 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 един от стадото
Коментиран от #2
10:29 27.10.2023
2 запечатваш
До коментар #1 от "един от стадото":
и във фурната11:04 27.10.2023
3 Ехааа
11:44 27.10.2023
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 12345
12:32 27.10.2023
6 Бай Ламби
14:56 27.10.2023
7 Този коментар е премахнат от модератор.