Необходими продукти:
- цедено, гъсто кисело мляко - 500 г;
- галета - 100 г;
- яйца - 3 бр.;
- черен пипер - 1 щипка;
- сол - 1 ч.л.;
- брашно - 150 г;
- пресен копър - 1/2 ч.л.;
- чесън - 3 скилидки.
Начин на приготвяне:
Разбъркайте цеденото кисело мляко със сол, черен пипер, пасиран чесън и копър.
С лъжичка грабвайте от сместа и пускайте да се оваля в брашното, оформяйки внимателно.
След това потопете в разбити яйца, галета и пак яйца. Пускайте да се пържат на маслена баня до апетитна коричка, пише gotvach.bg.
Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Не знам
10:14 03.09.2024
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Имитиращ продукт
11:08 03.09.2024
5 Любов необуздана, ме просна на дивана..
11:17 03.09.2024