Необходими продукти:
- соковете от запечатано месо (свинско, телешко, пилешко, агнешко);
- 7 ч.ч. бульон;
- 1 ч.ч. червено вино;
- 2 моркова;
- 1 зелена чушка;
- 1 средна глава лук;
- черен пипер и сол на вкус.
Начин на приготвяне:
След като сте запечатали избраното от вас месо, добавете към отделените сокове бульона, зеленчуците и червеното вино. Добре е зеленчуците да са нарязани на кубчета.
След като заври, намалете силата на котлона и оставете да къкри за около 30 минути под похлупак.
Прецедете соса и сервирайте горещ върху месото, пише rozali.com.
Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Q линар
Коментиран от #2
10:12 30.09.2024
2 Ти си
До коментар #1 от "Q линар":
Френско е и не е манджа а сос ...11:58 30.09.2024
3 док
Коментиран от #4
12:40 30.09.2024
4 Този коментар е премахнат от модератор.