Необходими продукти:
- 8 бр. свински пържоли;
- 300 г гъби или картофи;
- 3 глави лук;
- 100 г кашкавал;
- 200-250 г майонеза;
- олио.
Начин на приготвяне:
Пържолите се начукват на тънко с чукче, посоляват се и се нареждат една до друга в намаслена тава. Отгоре се поръсват с нарязаните на 3-4 парчета гъби (или картофите - на кръгчета) и нарязаният на кръгчета лук.
Всичко се полива с майонезата. Отгоре се поръсва с рендосаното на едро сирене.
Пече се на фурна при температура 170-180 градуса, пише receptite.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 шубата не топли толкова
Коментиран от #3
10:07 14.01.2024
2 Венелино...
10:10 14.01.2024
3 Даааа
До коментар #1 от "шубата не топли толкова":
Младите може да си помислят, че е нещо свързано с "гъбички"..... ама, така е като премахнаха родната казарма, сега ще гледаме по улиците "мъже", които се обезкосмяват повече от жените... 🤣10:15 14.01.2024
4 Мaнгycта - зулус
10:23 14.01.2024
5 Жалко
10:24 14.01.2024
6 Все тая
10:58 14.01.2024
7 Механик
подпис: Галя от посолствоТО
Коментиран от #12
11:14 14.01.2024
8 Ели Енчева
Коментиран от #11
13:26 14.01.2024
9 Мануил
13:27 14.01.2024
10 Хасан
14:54 14.01.2024
11 БраТ ПиТ
До коментар #8 от "Ели Енчева":
А под поличката предполагам, че.... нищо?! 🤔14:54 14.01.2024
12 отивай на аспаруховия мост
До коментар #7 от "Механик":
че на катедралата не вървиш15:52 14.01.2024