Необходими продукти:
сирене халуми - 250 г;
зехтин - 1 с.л.;
сладко от боровинки - 3 с.л.;
лимонова кора.
Начин на приготвяне:
Поставете сиренето Халуми в огнеупорен съд, намазан с малко зехтин. Поръсете и сиренето със зехтин, след което го поставете във фурната. Печете около 20 минути или докато омекне и получи приятен загар.
Още докато е топло се намазва с домашно сладко от боровинки.
Поръсете с тънки лентички лимонова кора и декорирайте с листенца мента, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Град Козлодуй
Коментиран от #3
10:11 03.05.2024
2 бай Даньо
Ама като не гледам готвачите, пада ми се да не знам
Коментиран от #4
10:13 03.05.2024
3 А ТИ Майсторе
До коментар #1 от "Град Козлодуй":
Направи две,... едното да е за мен10:15 03.05.2024
4 Кипърско
До коментар #2 от "бай Даньо":
сирене от овче , козе и краве мляко , полутвърдо и със структура , че и вкус , на каучук .Коментиран от #5
10:28 03.05.2024
5 само да кажа
До коментар #4 от "Кипърско":
Много зависи от приготвянето!11:50 03.05.2024