Необходими продукти:
- агнешко месо - 550 г печено от бут;
- бяло вино - 1 ч.ч.;
- майонеза - 250 г;
- кисели краставички - 4 бр.;
- няколко зелени маслини за декорация;
- риба - 3 филета аншоа.
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на тънко и го сложете да ври 5 минути в бялото вино. Отцедете много добре и оставете да изстине.
През това време наредете краставичките на кубчета, а аншоата - на ситно (предварително я накиснете във вода, за да се обезсоли).
Объркайте майонезата с краставичките и аншоата, пише gotvach.bg.
Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 без вино , агнешко и риба
10:12 07.05.2024